De Dutch Puppy Contest heet je welkom!

Inmiddels is Mr Puppy Nederland 2019 Minipup Sada bijna een jaar lang het gezicht van onze community geweest. Het is dan ook tijd om op zoek te gaan naar zijn opvolger.


De titelhouder vertegenwoordigt alle pups en handlers in Nederland.

Deze jaarlijkse verkiezing wordt mogelijk gemaakt door pups, handlers en vrienden voor iedereen in deze jonge community.


De Dutch Puppy Contest vindt ook dit jaar weer plaats in Club Church in de Amsterdamse Kerkstraat. Een mooie en gezellige locatie!

Op vrijdagavond 25 oktober kun je in The Web Bar kennis komen maken met de kandidaten, de juryleden en de organisatie!
Tijdens deze informele borrel (met treats!) zullen de kandidaatpups ook geïnterviewd worden door de jury. Dit is meteen het eerste onderdeel van de verkiezing. (De interviews vinden plaats in een afgezonderde ruimte, zonder publiek.)

Op zaterdag 26 oktober veranderen we Club Church in puppy heaven. Er komt een lekker ruime speelvloer voor zowel ervaren puppy's als nieuwelingen. Iedereen mag komen spelen tot hij helemaal voldaan is. De Dutch Puppy Contest vindt plaats gedurende de middag. De kandidaten laten in drie rondes hun kwaliteiten zien en de professionele jury geeft ze (samen met jullie) punten voor hun inspanningen. Rond 17 uur zullen we bekendmaken wie de opvolger van Pup Sada en onze nieuwe titelhouder wordt!

Club Church

The Web Bar

Laatste update: 17 september 2019