De Wedstrijd

Meedoen met de Dutch Puppy Contest is vooral erg leuk. De verkiezing wordt ieder jaar in de herfst gehouden. Als je deelneemt, kun je naast de verplichte onderdelen uiteraard gewoon gezellig als altijd met de andere pups spelen en socializen.

Onderdelen van de verkiezing

Je bent misschien nieuwsgierig geworden op welke onderdelen je als deelnemer beoordeeld wordt.
We beginnen op vrijdagavond met een belangrijk onderdeel: het interview door de juryleden. Tijdens de meet & greet neemt de jury elke deelnemer even apart voor een kort gesprek. De leidraad voor het gesprek is je aanmeldingsformulier, dus wees zorgvuldig en uitgebreid bij het invullen.
Zaterdag staan de fysieke onderdelen op het programma: een obstakelparcours, socializen en spelen met de bezoekers en een vrij in te vullen persoonlijk optreden.
Aan het einde van de middag mag het publiek stemmen en zal de jury de stemmen tellen en bepalen wie de titel Mr/Ms/Mx Puppy Nederland het meeste waard is.

Prijzen

Uiteraard snappen we dat veel pups meedoen voor de prijzen; pups, prijzen en treats, het lijkt wel een drie-eenheid.
De hoofdprijs is uiteraard de titel: Mr/Ms/Mx Puppy Nederland, met bijbehorende patch en een mooi harnas.
Alle deelnemers krijgen sowieso een aandenken een hun deelname.
Daarnaast zijn er nog een aantal prijzen te verdelen die door onze sponsoren ter beschikking worden gesteld.

De Dutch Puppy Contest wordt volledig gedragen door vrijwilligers en we zijn dan ook altijd op zoek naar sponsoren die de human puppy-community een warm hart toedragen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laatste update: 5 augustus 2023