De Titel

Mr/Ms/Mx Puppy Nederland…
…is de titel voor de vertegenwoordiger van de human pups & handlers‑community. De titelhouder wordt in het najaar gekozen voor het daarop volgende jaar.

Onze visie is om een fijne, vrolijke, veilige en toegankelijke pup-community te creëren en promoten, die plezierig is voor iedereen. We nodigen de titelhouder dan ook van harte uit om hierover mee te denken en er aan bij te dragen.

Als titelhouder krijg je de vrijheid om er het beste van te maken en te focussen op onderdelen die voor jou belangrijk zijn. Uiteraard zullen wij en onze sponsoren je waar nodig helpen. De belangrijkste taak blijft het promoten en ondersteunen van de Nederlandse human pups & handlers-community.

Wie zoeken we?

We zoeken een pup die zich kan en wil inzetten voor de pup-community. Een pup die zijn persoonlijkheid gebruikt om anderen aan te moedigen en die het vertrouwen kan geven puppy play samen te beleven. Daarnaast moet deze pup de community in Nederland en daarbuiten goed kunnen vertegenwoordigen. De verkiezing is ook een middel om onze plek binnen de fetisj- en kinkcommunity te versterken.

Uiteraard heb je geen baasje nodig om mee te doen en ook geen uitgebreid scala aan pup gear. Je hebt ook geen jarenlange ervaring nodig. Heb een groot hart en wees pawesome voor je pupvrienden.

We moedigen je aan om mee te doen en puppy-geschiedenis te schrijven!

Laatste update: 5 augustus 2023