De Regels

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn op de dag van de verkiezing.

Als deelnemer moet je in Nederland wonen. Als je uit Nederland komt maar tijdelijk in het buitenland woont, geen probleem. Zolang je maar terugkeert voor de verkiezing en gedurende jouw titeljaar in Nederland woont.

Je mag geen andere fetisjtitel hebben ten tijde van de verkiezing (voormalig titelhouders zijn uiteraard van harte uitgenodigd om mee te doen).

Je mag gerust meerdere keren deelnemen, maar niet meer dan 2 keer achter elkaar en niet meer dan 3 keer in totaal. Mocht je de titel veroveren, dan ben je daarna uiteraard verder uitgesloten van deelname.

Je mag ieder soort pup zijn: een Alpha pup, eenling, beta pack pup, bottom pup of een topper!

Als Mr/Ms Puppy Nederland vertegenwoordig en promoot je de pup community ongeveer 12 maanden. Dit houdt mogelijk ook publiciteit in waarbij je gezicht te zien is en uiteraard publieke (kink- en fetisj-) evenementen. We staan je graag met raad en daad terzijde, maar het is jouw titeljaar en we verwachten dus wel initiatief en inzet.

Je bent het gezicht van de community en dus verwelkom je waar je kunt pups in onze community. Dat kan variëren van ervaren pups die een nieuw evenement zoeken of verlegen pups die net de eerste pootjes buiten hun huiselijk nest zetten. Verwelkom ze met een vriendelijk gezicht en een helpende poot.

Je laatste taak gedurende je titeljaar is die van jurylid bij de verkiezing van je opvolger. Je zal daar officieel je titel overdragen aan de nieuwe Mr/Ms Puppy Nederland.

Schrijf je in, doe mee, heb veel plezier en wees je geweldige zelf!

Laatste update: 18 februari 2019