Aanmelden

Kwispel je als de beste, heb je onweerstaanbare puppy eyes of heb je andere waanzinnige puppy skills? Dan is de kans groot dat we jou zoeken!

Om deel te nemen vul je het aanmeldformulier in.

Om de titel Mr/Ms Puppy Nederland te dragen, heb je meer nodig dan alleen maar goede looks. Je vertegenwoordigt namelijk de Nederlandse pups en handlers in binnen- en buitenland. Het is dus belangrijk dat je de brede diversiteit van de community uitdraagt en promoot!

Genoeg mensen hebben wel interesse in human puppy play, maar weten misschien niet hoe of waar ze moeten beginnen. Als titelhouder kun je helpen of inspireren om die eerste stap te zetten. Jij bent de meest zichtbare pup van onze community.

Die ene speciale pup kan natuurlijk vanuit ieder ras en elke rang komen. Of je nu de grote stoere en sexy Alpha bent, die schattige en ondeugende beta of alleen maar pup bent voor de belly rubs en knuffels, Mr/Ms Puppy Nederland vertegenwoordigt een geweldige community!

Vul het formulier in* en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

* Het spreekt voor zich dat we zeer zorgvuldig met de door jou ingevulde informatie omgaan. We gebruiken deze als informatiebron voor de juryleden. Bijvoorbeeld tijdens de interviewronde van de verkiezing. Wees zo uitgebreid mogelijk en vertel zo veel mogelijk over jezelf. Na afloop van de verkiezing wordt alle informatie die is opgeslagen verwijderd.

De aanmeldtermijn voor 2019 is verlopen.


Laatste update: 14 oktober 2019